• TFM

  De methode bestaat uit het doen van specifieke oefeningen in een verwarmde cabine.

  Lees meer >
 • Volwassenen

  Als volwassenen na de adolescentie willen we graag aandacht besteden aan ons imago, lichaam en uitstraling.

  Lees meer >
 • Ouderen

  Bewegen is een stimulans voor het lichaam, geest en het sociale aspect.

  Lees meer >

Spierstimulatie

Spierstimulatie of passief sportenohc-1

Is regelmatig sporten wat lastig wegens tijdgebrek of is de sportschool niet je favoriete plek?
Wil je juist dat extra buikvet kwijt en lukt dat met sporten niet?
Dan is spierstimulatie misschien wel iets voor jou. Het is een passieve training en voor een goed cardiovasculair stelsel moet je hier wel wat beweging aan toevoegen. Dit kan wandelen zijn, of fietsen.
Het is een uitstekende behandeling om je spieren te verstevigen. Gebruik je het na een lipo II behandeling dan zal er sneller resultaat ontstaan. Het vrijgekomen vet wordt sneller verbrand en spieren worden steviger. Tijdens het afslankproces worden de spieren ook steviger gehouden, het voorkomt (deels) bv slappe buikspieren.

Op welke plaatsen kun je dit toepassen?

§  Borstfoto-1

§  Armen

§  Taille

§  Buik

§  Heupen

§  Billen

§  Benen

Spierstimulatie is een effectieve methode op het gebied van cellulite bestrijding, spierversteviging, behandelen van ohc-2(extreem) overgewicht, figuurcorrectie en lymfedrainage.
Spierstimulatie imiteert de impulsen welke de hersenen normaliter uitzenden om er voor te zorgen dat de spieren zich samentrekken en ontspannen. Met behulp van sponsjes die op de huid worden geplaatst, stuurt het apparaat signalen naar de spieren waardoor deze zich samentrekken.
De contracties zijn vergelijkbaar met een intensieve sportbeoefening maar kosten geen enkele inspanning. Tijdens het samentrekken van de spier worden omringende vetcellen verbrand en gebruikt als energie/brandstof. Dit is echter niet genoeg voor gewichtsverlies. De spiervezels worden aangespannen en ontspannen tijdens de behandeling waardoor de klant centimeters verliest. Belangrijk is dat je zelf ontspannen blijft liggen tijdens deze sessie.

De spierstimulatie stimuleert ook een vochtafdrijvende werking van de afvoer van afvalstoffen. De spierstimulatie laat de spieren veel krachtiger samentrekken dan met een normale spieroefening.

Een behandeling duurt 17 (vrouwen of 23 (mannen) minuten en staat gelijk aan 2-3 uur oefeningen doen in de sportschool. Spierstimulatie wordt in een kuur van 10 behandelingen toegepast. Hier na kunt u onderhoud plegen door 1x per week of 1x per 2 weken een behandeling te blijven volgen.